Syyskausi alkanut!

19.8.2018

MLL Kirkkonummen yhdistys toivottaa kaikille hyvää syyskauden alkua, vaikkakin lämpöä ja kesäfiilistä vielä riittää!

Kantvikin ja Laajakallion perhekahvilat avaavat ovensa 6.9.2018. Kantvikin perhekahvila on auki torstaisin 10-12 ja Laajakallion perhekahvila torstaisin 9.30-12. Kahviloilla on omat facebook sivut joista saa tarkempaa infoa. Kahviloihin ovat tervetulleita isät ja äidit lapsineen.

Jos innokkuutta löytyy, niin kahviloihin tarvitaan uusia vetäjiä! Masalan ja Gesterbyn kahvilat ovat kiinni, kunnes uusi/uudet vetäjät löytyvät. Myös Laajakallion ja Kantvikin kahvilaan mahtuu joukkoja lisää. Jos haluat lisää tietoa, ota rohkeasti yhteyttä meihin yhteystiedot sivujen kautta tai sähköpostitse suoraan: laura.perhekahvila(a)gmail.com

Olemme mukana Kirkkonummi-päivillä 25.8. Löydät meidät järjestötorilta sekä Kirkkolaaksossa järjestettävästä perhekeitaasta. Lisää tietoa tapahtumat sivulla.

Kirkkonummella järjestetään lastenhoitokurssi 6.9-29.11.2018. Lastenhoitokurssi järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen opiston kanssa.  Lisää tietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen sivulta:

MLL Kirkkonummen yhdistystä voit seurata myös Instagramissa ja Facebookissa