Perhekahvilat

Kuva: Stuart Miles, Freedigitalphotos.net

 

 

 

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita!

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita! Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Kirkkonummella on tällä hetkellä aamuperhekahvila Kantvikissa. 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksen perhekahvilatoiminta on toistaiseksi tauolla!

 

Haluatko mukaan toimintaan?

 

Aiemmin kokoontuneet Kantvikin, Gesterbyn, Laajakallion ja Masalan perhekahvilat ovat toistaiseksi tauolla. Etsimme kahviloille uusia vetäjiä. 

Perhekahvilan ohjaaja toimii yhdessä perhekahvilan kävijöiden kanssa. Osallistujien kesken sovitaan, miten käytännön tehtävät jaetaan. Tavoitteena on, että perhekahvilassa on useampi kuin yksi ohjaaja. Tällöin ohjaajan tehtäviä ja vastuuta voi jakaa. Uusikin kävijä voi ryhtyä helposti perhekahvilan ohjaajapariksi. Edellinen ohjaaja kertoo uudelle ohjaajalle perhekahvilan käytännöistä ja jakaa parhaat ideat.

Voit lukea perhekahvilatoiminnasta MLL:n verkkosivuilta.

Perhekahvilan ohjaaja saa tukea yhdistykseltä, muilta perhekahvilavetäjiltä, Uudenmaan piirin vetäjien Facebook-ryhmästä sekä yhdistyksemme perhekahvilavastaavalta laura.perhekahvila(a)gmail.com

Perhekahvilaa voit vetää myös kaverin kanssa ja jakaa siten vastuuta. Kun tehtävät jaetaan, kaikilla on helpompaa ja hauskempaa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: laura.perhekahvila(a)gmail.com

 

Perhekahviloilla on omat Facebook- ryhmänsä: 

 

MLL Gesterbyn perhekahvila

MLL Kantvikin perhekahvila

MLL Laajakallion perhekahvila

MLL Masalan perhekahvila

 

Ajankohtaisimmat tiedot kuten perhekahvilaohjaajan äkillinen sairastuminen ilmoitetaan kahviloiden Facebook- ryhmässä.